skip to Main Content
kast op maat kosten

Kast op maat laten maken – wat kost het?

We krijgen bij De Graaf regelmatig de vraag ‘Wat kost een kast op maat?’. De kosten voor het op maat laten maken van een kast zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Het blijft natuurlijk maatwerk, dus elke offerte die we versturen ziet er uiteindelijk anders uit. Om je toch een beter beeld te geven zetten we enkele belangrijke factoren in deze blog op een rijtje.

Factor #1: soort kast

De eerste belangrijke factor voor de prijs van een kast op maat, is de keuze voor het soort kast. Het maakt een behoorlijk verschil of je kiest voor een boekenkast, dressoir, schuifdeurkast of garderobekast. Zo is een simpel dressoir over het algemeen een stuk goedkoper dan een compleet ingerichte schuifdeurkast met verschillende opbergmogelijkheden, deuren en spiegels. Een kast op maat is altijd net wat duurder dan een standaard kast, maar hiermee heb je wel een kast die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Factor #2: de afmetingen

Naast het soort kast zijn ook de afmetingen van de kast een belangrijke factor voor de uiteindelijke prijs. Zo gaat het in ieder geval om de hoogte, breedte en diepte van de kast. Ook is het bij kasten op maat belangrijk om te weten of er bijvoorbeeld sprake is van een schuine wand, waar de kast perfect onder moet passen.

Factor #3: inrichting van de kast

Met de eerste twee factoren staat het geraamte van de kast. De grootste prijsverschillen zien we vaak bij de inrichting van de kast. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid lades, vakken en deurtjes. En ook de bijbehorende afwerking zoals handgrepen, knoppen of soft close mechanismes. Of wil je een grote spiegel aan jouw kast toevoegen? Alles is mogelijk bij onze kasten op maat.

Kosten van een kast op maat

Heb een beeld van je droomkast op maat? En ben je benieuwd naar de kosten van onze kasten op maat? Er is maar één manier om een compleet beeld te krijgen van jouw definitieve kast op maat prijs. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan. Hier vul je het soort kast in, de afmetingen van de kast en jouw gegevens. Vervolgens nemen we contact met je op om de offerte te bespreken. Ook kun je altijd langskomen in onze showroom in Vlaardingen, om inspiratie op te doen of jouw wensen te bespreken.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Het moet echt toevallig zijn een kast tegen te komen die totaal voldoet aan je wensen. Als het in je vermogen ligt, zou ik ook een op maat gemaakte kast aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top