skip to Main Content

Op zoek naar een kast op maat in Spijkenisse? De Graaf Kasten is gespecialiseerd in maatwerk kasten. We bieden eindeloze mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen en afmetingen. Wil je meer informatie over een kast op maat nabij Spijkenisse? Op onze informatiepagina vind je alles wat je wilt weten!

Maatwerk kasten in Spijkenisse

Van een mooi badkamermeubel tot een ruime inloopkast. Wij zorgen voor de perfecte kast voor iedere ruimte. Zo kun je bij ons terecht voor:

Onze maatwerk kasten zijn geheel afgestemd op jouw wensen en afmetingen. Kies je voor verlichting, extra lades, schuifdeuren? De keuze is geheel aan jou. Jij stelt je droomkast samen, wij doen de rest. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, onze schuifdeurkasten op maat, een luxe inloopkast of een kast met verschillende soorten opbergruimtes. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een kast op maat in Spijkenisse.

kast op maat spijkenisse

 

Onze service voor een kast op maat nabij Spijkenisse

Ons doel is voor ieder interieur de perfecte oplossing creëren. Daar hoort goede service bij. We vertellen je graag waar je bij De Graaf Kasten op kunt rekenen:

  • Uitgebreid advies
  • 100% op maat gemaakte kasten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Een eigen montageteam
  • De mogelijkheid tot het wijzigen van afspraken

De Graaf Kasten is jouw partner voor een kast op maat in de regio Spijkenisse. We regelen het traject van A t/m Z zodat jij uiteindelijk 100% tevreden bent.

Met onze prijsindicatie kom jij niet voor verassingen te staan. Als wij een beeld hebben van jou wensen, maken wij een specialistische 3D tekening. Zo heb je alvast een voorproefje van het eindresultaat! Wij maken de kast in onze eigen fabriek en leveren we bij je thuis. Het montageteam komt deze vervolgens bij je monteren. Je kan door het snelle bestelproces al snel genieten van jouw kast op maat in Spijkenisse.

Contact opnemen?

Stel jouw eigen kast op maat samen in Spijkenisse. We verwelkomen je graag in onze showroom. Schakel de hulp in van onze adviseurs en ontwerp jouw eigen droomkast. Wanneer je onze showroom bezoekt, zorg dan dat je jouw showroom afspraak goed voorbereid. Zo kunnen wij je goed helpen bij het uitkiezen van een perfecte maatwerkkast. Maak telefonisch een afspraak via 085 273 79 56.

Laat je inspireren en informeren!

We helpen je graag met persoonlijk advies, inspiratie en geven antwoord op al je vragen. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen met onze uitgebreide contactmogelijkheden of maak direct een afspraak in onze showroom!

Back To Top