skip to Main Content

Op zoek naar een kast op maat in Spijkenisse? De Graaf Kasten is gespecialiseerd in maatwerk kasten. We bieden eindeloze mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen en afmetingen. Wil je meer informatie over een kast op maat nabij Spijkenisse? Op onze informatiepagina vind je alles wat je wilt weten!

Maatwerk kasten in Spijkenisse

Van een mooi badkamermeubel tot een ruime inloopkast. Wij zorgen voor de perfecte kast voor iedere ruimte. Zo kun je bij ons terecht voor:

Onze maatwerk kasten zijn geheel afgestemd op jouw wensen en afmetingen. Kies je voor verlichting, extra lades, schuifdeuren? De keuze is geheel aan jou. Jij stelt je droomkast samen, wij doen de rest. Denk bijvoorbeeld aan een kast met een moderne uitstraling, onze schuifdeurkasten op maat, een luxe inloopkast of een kast met verschillende soorten opbergruimtes.

kast op maat spijkenisse

 

Onze service voor een kast op maat nabij Spijkenisse

Ons doel is voor ieder interieur de perfecte oplossing creëren. Daar hoort goede service bij. We vertellen je graag waar je bij De Graaf Kasten op kunt rekenen:

  • Uitgebreid advies
  • 100% op maat gemaakte kasten
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Een eigen montageteam
  • De mogelijkheid tot het wijzigen van afspraken

De Graaf Kasten is jouw partner voor een kast op maat in de regio Spijkenisse. We regelen het traject van A t/m Z zodat jij uiteindelijk 100% tevreden bent

Laat je inspireren en informeren!

We helpen je graag met persoonlijk advies, inspiratie en geven antwoord op al je vragen. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen met onze uitgebreide contactmogelijkheden of maak direct een afspraak in onze showroom!

Back To Top