skip to Main Content

Ben je op zoek naar een kast op maat in Delft? Maak kennis met De Graaf Kasten! Wij zijn specialist in maatwerk kasten. Met een kast op maat heb je altijd de perfecte oplossing voor jouw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze configurator en stel jouw kast samen. We helpen jou graag met het ontwerpen van je droomkast.

De mogelijkheden van een kast op maat in Delft

Wij leveren maatwerk. Dat betekent dat onze kasten op maat nabij Delft volledig worden afgestemd op jouw wensen. Je hebt eindeloze mogelijkheden in kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Zo kunnen we voor elke kamer de perfecte kast maken:

kast op maat delft

De service van De Graaf Kasten

Ons doel is voor iedereen de perfecte kast creëren. Met meer dan 45 jaar ervaring en een eigen montageteam zorgen we altijd voor het beste advies en de mooiste kasten op maat in Delft. Ontdek de mogelijkheden in onze configurator en vraag vrijblijvend een offerte aan voor één van jouw projecten.  Jouw ideeën kenbaar en concreet gemaakt? Dan komen onze ervaren monteurs bij je langs om de kast op maat in te meten. Verlichting en spiegels kunnen ook niet ontbreken. Alles is mogelijk met een kast op maat in Delft.

Neem contact met ons op   

Kasten bepalen een groot onderdeel van jouw interieur. Bij De Graaf Kasten in omgeving Delft kun je jouw eigen kasten samenstellen. We verwelkomen je graag in onze showroom, waar jij ook de hulp van onze adviseurs in kan schakelen. Bereid jouw showroom afspraak goed voor, zo kunnen wij je nog beter helpen!

Liever eerst telefonisch contact met ons opnemen? Dan zijn wij te bereiken via 085 273 79 56. Wij helpen je graag verder in jouw zoektocht naar de perfecte kast op maat in Delft.

Laat je inspireren in onze showroom!

Wil je inspiratie op doen voor jouw perfecte kast? Maak een afspraak in onze showroom en krijg persoonlijk advies. Hier vind je voorbeelden van verschillende kasten, zoals inloopkasten, kledingkasten en woonkamerkasten. Jij bepaalt wat je wilt, wij doen de rest.

Back To Top