skip to Main Content

Ben je op zoek naar een kast op maat in Delft? Maak kennis met De Graaf Kasten! Wij zijn specialist in maatwerk kasten. Met een kast op maat heb je altijd de perfecte oplossing voor jouw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze configurator en stel jouw kast samen. We helpen jou graag met het ontwerpen van je droomkast.

De mogelijkheden van een kast op maat in Delft

Wij leveren maatwerk. Dat betekent dat onze kasten op maat nabij Delft volledig worden afgestemd op jouw wensen. Je hebt eindeloze mogelijkheden in kleuren, afmetingen en opbergruimtes. Zo kunnen we voor elke kamer de perfecte kast maken:

kast op maat delft

De service van De Graaf Kasten

Ons doel is voor iedereen de perfecte kast creëren. Met meer dan 45 jaar ervaring en een eigen montageteam zorgen we altijd voor het beste advies en de mooiste kasten. Ontdek de mogelijkheden in onze configurator en vraag vrijblijvend een offerte aan. Kies je voor draai- of schuifdeuren? Verlichting en spiegels kunnen ook niet ontbreken. Alles is mogelijk met een kast op maat in Delft.

Laat je inspireren in onze showroom!

Wil je inspiratie op doen voor jouw perfecte kast? Maak een afspraak in onze showroom en krijg persoonlijk advies. Hier vind je voorbeelden van verschillende kasten, zoals inloopkasten, kledingkasten en woonkamerkasten. Jij bepaalt wat je wilt, wij doen de rest.

Back To Top