skip to Main Content

Kast in nis

Met niskasten op maat kan je jouw woonruimte perfect benutten. Een nis is een uitsparing in de dikte van een muur. Door het aanbrengen van een nis komt het muurvlak over een bepaalde hoogte en breedte dieper te liggen dan de rest van de muur. Meestal heeft een klant een kast in nis die niet de afmetingen heeft waar u naar zoekt. De Graaf BV in Vlaardingen biedt daarom kasten in nis aan die op maat worden gemaakt. Bij ons maakt het niet uit wat voor kast u wilt hebben. Is het een grote of kleine kast, een moderne of unieke voor ons is niets gek. Wij maken uw niskast op maat zodat hij precies in uw woning past. Ideaal om meer opbergruimte te creëren!

Kast in nis op maat

Heeft u specifieke maten voor een kast in nis? Dat is voor De Graaf BV geen probleem. Het is een specialiteit van ons om kasten op maat te maken. Wij zorgen ervoor dat uw kast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw kast zelf kan vormgeven kunt u het aanvullen met uw eigen creativiteit.

Laten we samenwerken om de mooiste niskasten op maat te realiseren. De Graaf BV neemt uw wensen in behandeling. Uiteraard gaat alles in overleg met u en worden uw wensen meegenomen in het ontwerpproces. Wij willen u voorzien van uw wensen en voorkeuren en zien graag een tevreden klant. Ook kunt u bij ons uit diverse kleuren kiezen voor uw kast.

Kast in nis maatwerk tegen een scherpe prijs

Bijzondere kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wilt u graag een indruk krijgen van de design kasten die wij maken? U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom. In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse niskasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droom niskast te vinden. Naast de kasten in nis hebben wij ook andere op maat gemaakte kasten. Wilt u meer weten over de op maat gemaakte kasten? Neemt u dan gerust een kijkje op de pagina kast op maat en wie weet vindt u nog een droomkast voor in uw woning. Ook wordt het zo voor u een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Heeft u een vraag over onze kast in nis?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze niskasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top