skip to Main Content

Jouw showroom afspraak voorbereiden

Wanneer je de stap hebt gezet te oriënteren voor de perfecte kast op maat is het natuurlijk fijn dat u daarbij geholpen wordt. Wij werken bij voorkeur op afspraak zodat we alle tijd voor je hebben om te helpen bij het ontwerpen van jouw maatkast. Maar wat kan je eigenlijk zelf doen om goed voorbereid onze showroom te bezoeken?

#1 De maten van de beschikbare ruimte

Maatvoering is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer we de kast bij jou thuis komen plaatsen. Maar geen zorgen. Wij meten die voor je in. Voor een showroombezoek kan je de maat globaal opmeten en komt het niet aan op de laatste millimeter. Met de globale hoogte, breedte en diepte kunnen wij prima aan de slag. Let natuurlijk wel op obstakels die in de weg kunnen zitten als bijvoorbeeld een vensterbank, radiator of een koof.

#2 Je huidige kast

Houd bij het samenstellen vooral rekening met je huidige kast. Hiermee kun je perfect bedenken wat je daar juist fijn aan vind en wat niet. Zo gaat je nieuwe kast nog fijner worden dan de kast die er al staat. Bedenk ook vooral wat je er in wilt opbergen. Normale kleding, lange kleding, reiskoffers of zelfs de strijkplank. We kunnen hier allemaal rekening mee houden om het in jouw nieuwe kast te verwerken!

3# Inspiratie verzamelen

Jij hebt natuurlijk precies voor ogen hoe je de nieuwe kast wilt hebben. Maar probeer dat maar eens over te brengen. Het is daarom handig dat je door middel van bijvoorbeeld een moodboard of een pinterest board laat zien wat jou aanspreekt. Natuurlijk kan je in onze uitgebreide showroom ook inspiratie opdoen. Maar een goede voorbereiding is het halve werk!

#4 Jouw kast ontwerpen

Nadat je alle mogelijkheden gezien hebt in de showroom gaan we aan de slag in het tekenprogramma om samen jouw ideale kast te ontwerpen. Met een 3D weergave zie je precies hoe deze eruit zal komen te zien. En dan is jouw ideale kast weer een stapje dichterbij.

Wil je direct een showroom afspraak maken om samen met ons een kast te ontwerpen? Of eerst een globale prijsindicatie?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top