skip to Main Content

Interieur adviseur Jesper van ‘t Wout

Een interview met interieur adviseur Jesper van t’ Wout.

Hoelang ben je al werkzaam bij De Graaf?

Ik ben nu 9 maanden werkzaam.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Hiervoor werkte ik bij de Albert Heijn.

Waarom heb je voor De Graaf gekozen?

Ik kende het bedrijf al langer. Toen de mogelijkheid zich aanbood om als verkoper aan de slag te gaan bij De Graaf, heb ik deze met beide handen aangegrepen. De producten van De Graaf spraken mij gelijk erg aan. Het aanbod in meerdere mooie producten van topkwaliteit, maakt het voor mij een mooie uitdaging om dit te verkopen. Dit is in mijn ogen belangrijk als verkoper.

Wat vind je het leukste aan je baan?

Het leukste aan mijn baan vind ik om samen met de klant een kast te ontwerpen, waarbij het eindresultaat naar volle tevredenheid van de klant is.

Wat is het mooiste/grappigste/meest bijzondere moment wat je bij De Graaf hebt meegemaakt?

Ik heb al meerdere leuke momenten gehad tijdens mijn relatief korte periode bij De Graaf. In mijn eerste weken ben ik veel mee gegaan met monteurs om kasten op te bouwen bij klanten en in showrooms. Het was leuk om op deze manier in de praktijk te zien en te leren hoe een kast wordt opgebouwd.
Het meest bijzondere wat ik tot nu toe heb meegemaakt bij De Graaf, is het proces van een kast van begin tot eind. Ik heb inmiddels tweemaal als verkoper een mooie kast met een klant ontworpen, waarna ik deze vervolgens met een monteur in elkaar heb gezet.

Hierbij was dus letterlijk sprake van het verkoopproces van begin tot eind!

Wat is jouw ultieme interieur tip?

Mijn ultieme interieur tip is: kijk bij het kiezen van de kleur(en) bij elke product naar de andere kleuren voor de betreffende ruimte. Al is het product nog zo mooi, wanneer de kleuren geen mooi geheel vormen kan dit veel wegnemen van de algemene indruk en uitstraling.

Wat vind je zelf het mooiste product van De Graaf en waarom?

Het mooiste product vind ik de Maestro wand- en plafond panelen. Door ruim 60 kleurdessins is er voor elk interieur een passende keuze.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top