skip to Main Content
Interview met Robin Verhulst, De Graaf Vlaardingen

Interieur adviseur Robin Verhulst

Hoelang ben je al werkzaam bij De Graaf?
Ik ben 8 jaar werkzaam

Wat heb je hiervoor gedaan?
Hiervoor werkte ik bij de Gamma

Waarom heb je voor De Graaf gekozen?
Ik heb gekozen voor de Graaf omdat we een 3 tal specifieke producten leveren (vloeren kasten en plafonds). Daardoor kan je je geheel verdiepen in deze producten. Dit ten op zichten van een bouwmarkt die meer gericht is op de doe het zelf en kwalitatief een stuk minder te bieden heeft. Daarbij kwam dat een vriend van mij al werkzaam was bij de Graaf en vertelde dat het zo’n leuk bedrijf was waarin de collegialiteit zeer hoog aanwezig was.

Wat vind je het leukste aan je baan?
Ik vind het leukste aan mijn baan: Het adviseren van de klant en het begeleiden van klantorders van het begin tot het eind. Je maakt de offerte, besteld de benodigde materialen en zorgt dat alles volgens planning verloopt.

Wat is het mooiste/grappigste/meest bijzondere moment wat je bij De Graaf hebt meegemaakt?
Het mooiste en leukste moment was tijdens een dealerdag waarin de ensuite werd geïntroduceerd aan onze dealers. Daarbij werd een show weg gegeven door twee inmiddels oud collega’s.

Wat is jouw ultieme interieur tip?
mijn interieur tip: Durf oude en moderne materialen met elkaar te combineren, zorg voor een warme sfeer door hout decoren te gebruiken en af te wisselen met rustige effen kleuren bijvoorbeeld. Een maatwerkkast uitgevoerd met gekleurd glas straalt klasse uit en gebruik verlichting om de kast er uit laten springen.

Wat vind je zelf het mooiste product van De Graaf en waarom?
Het mooiste product van de Graaf vind ik onze extra large schuifdeuren. Het zorgt voor een rustig beeld en de bereikbaarheid van het interieur is groter.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top