skip to Main Content

Inspiratie voor schuine wand kasten

Denkt u na over een kast met een schuine wand in uw woning? We helpen u graag met advies en inspiratie. In dit artikel doorlopen we de 4 belangrijke stappen in het keuzeproces voor een schuine kast wand. Lees hieronder snel meer!

Stap #1: bepaal de soort kast

Ten eerste is het belangrijk waar je de kast gaat plaatsen en wat het ‘doel’ van de kast is. Gaat het om een badkamermeubel met een schuine wand? Of een kledingkast op zolder? We bieden voor alle mogelijke ruimtes in huis een kastenwand op maat aan. Bekijk hieronder enkele foto’s van schuine wand kasten bij onze klanten:

[foogallery id=”14849″]

Stap #2: bepaal de indeling

Nu gaan we kijken naar de binnenkant én de buitenkant van de kast. Denk bij de binnenkant van de kast aan het aantal lades, kledingroedes, de hoeveelheid legplanken in de kast en eventuele verlichting. Ook voor de buitenkant zijn er wat keuzes die u moet maken. Gaat u bijvoorbeeld voor schuifdeuren? Meerdere deuren? Of voor een open kast zonder deur? Daarnaast kunt u bij de indeling ook denken aan zaken zoals spiegels en greepjes. Met al deze keuzes heeft u straks een unieke kast in huis.

Stap #3: bepaal de kleur

De kleur van een kast is voor een groot deel verantwoordelijk voor de uitstraling. We hebben een ruim kleurenoverzicht waar u uit kunt kiezen:

  • Hout look: Kasteeleik Vergrijsd, Eiken Tabak, Light Riverside Oak, Notelaar.
  • Grijstinten: Basaltgrijs, Fango, Grafiet Zwart, Lava, Muisgrijs, Titaan
  • Bruintinten: Artichaut, Kasjmier, Zandbeige
  • Wittinten: Wit, Pure Extra White
[foogallery id=”14853″]

 

Bekijk hier ons totale kleurenoverzicht.

Stap #4: bezoek onze showroom

Een foto van een schuine kast wand geeft u een beeld van de mogelijkheden, maar de ervaring is pas compleet wanneer u onze kasten in het ‘echt’ ziet. We hebben goed nieuws: dat is mogelijk! We verwelkomen u van harte in onze showroom in Vlaardingen. Hier staan diverse kasten opgesteld en ook hebben we stalen van alle kleuren en materialen liggen. Onze showroom is maandag te bezoeken op afspraak en van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Zien we u snel?

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top