skip to Main Content

Industriële deuren in verschillende vormen en maten

In industriële deuren zit enorm veel verschil. Iedereen heeft zijn eigen smaak en we vinden allemaal weer iets anders mooi. Daarom bieden onze industriële deuren veel mogelijkheden wat betreft de uitvoering en uitstraling. Zo stel je de look en feel helemaal af op je eigen smaak. Hieronder de belangrijkste verschillen.

Industriële draaideuren

Een industriële draaideur past bijna altijd in iedere opening of doorgang. De deuren kunnen links, rechts of aan beide kanten worden uitgebreid met een zijpaneel in dezelfde stijl als de deur. Zo creëer je een schitterende industriële roomdivider die ook nog eens isolerend werkt voor bijvoorbeeld geluid of kou.

Taatsdeuren

Wanneer de draaideur te gewoon is bieden wij ook de mogelijkheid voor een taatsdeur. Een taatsdeur staat verankerd met een scharnier aan de onderkant en de bovenkant van de vloer. Daardoor kan een taatsdeur zowel naar binnen als naar buiten draaien. Een industriële taatsdeur heeft ten opzichte van een draaideur geen kozijn en staat dus extra strak in uw interieur.

Schuifdeuren

Een kleine ruimte maar toch die industrieel uitstraling creëren? Dat kan perfect met de schuifdeuren. Schuifdeuren hebben weinig ruimte nodig om te openen en is daarom dus ideaal voor een kleine ruimte. Door de fraaie uitstraling van deze deuren is het een echte eyecatcher in het interieur. Ook zijn de industriële schuifdeuren perfect geschikt om als roomdivider toe te passen.

Voor welke uitvoering u ook gaat, de industriële deuren zullen altijd een eyecatcher zijn van uw interieur. Bezoek onze showroom voor de mogelijkheden.

Back To Top