skip to Main Content
De-Graaf-Kasten-op-maat---XL-schuifdeurkast,-hoogglans-wit-met-eiken-natuur

In de spotlight: Schuifdeurkast op maat

Alles netjes opbergen en de deuren kunnen sluiten. Uw spullen uit het zicht en uw kamer wordt verfraaid met een strak of klassiek schuifdeurenfront. Juist in kleine ruimtes zijn schuifdeuren een praktische oplossing. U hoeft geen rekening te houden met het openslaan van bijvoorbeeld draaideuren. En door de brede deuren oogt het ook een stuk ruimtelijker.

Kies uw stijl

Schuifdeurkasten op maat worden in diverse stijlen gemaakt. Een klassiek schuifdeurenfront ,modern met glas of toch praktisch en kiest u voor spiegeldeuren? De mogelijkheden zijn eindeloos. De minimale breedte van een schuifdeur dient echter wel 60 cm te zijn om de deur soepel te laten schuiven. De maximale breedte is met een XL-schuifdeur 170 cm. Dit oogt hyper-modern en zelfs met deze breedte loopt de deur geweldig.

Schuintes

Loopt uw kamer door het dak schuin af en is het altijd al een verdoemhoekje geweest? Onze schuine schuifdeurkasten bieden de oplossing. Wij maken kastinterieurs op maat en ook schuin. Onze schuifdeuren passen wij daar geheel op aan en u kunt alle ruimte praktisch benutten.

Meer informatie over schuifdeurkasten op maat?

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top