skip to Main Content
De Graaf Amsterdam - Aluminium plafonds, wit

In de spotlight: Aluminium plafonds

Aluminium plafonds. Aluminium plafonddelen vanaf 7,5 tot 30 centimeter breed. Een ontzettend praktisch product voor aan het plafond in bijvoorbeeld een entree, keuken of badkamer. Een plafond van aluminium is bij uitstek een perfect product voor in vochtige ruimtes. Naast de strakke “look” van het plafond is het ook nog eens handig dat het plafond te verlagen is om bijvoorbeeld leidingen, oneffenheden of lelijke vochtplekken op het bestaande plafond weg te werken. Maar ook het aanbrengen van verlichting hoort bij de vele mogelijkheden. Uiteraard leveren wij ook passende spots voor in uw plafond.

In onze verrassende toonzaal tonen wij diverse soorten aluminium plafonds. Vanaf 7,5 tot 30 centimeter breed en in allerlei kleuren. Kom naar onze showroom in Vlaardingen en ervaar zelf de mogelijkheden van een aluminium plafond.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Interessant de aluminium plafond. Op de voorbeeld afbeelding zie ik toevallig een spotje in het plafond. Is het mogelijk om de bedrading van de plafondlampen direct boven het aluminium plafond langs te leggen? Of komt elke ‘riggel’ van het alu plafond direct tegen het betonnen dak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top