skip to Main Content

Haal de lente in huis

Het zonnetje schijnt en ‘s ochtends worden we wakker van vrolijk fluitende vogeltjes: de lente is dus officieel begonnen. Het wordt dus de hoogste tijd om die lente, met haar frisse, vrolijke en ontspannen sfeer, ook in huis te halen.

Begin met een grote schoonmaak

Om de lente in huis te halen, is het natuurlijk allereerst belangrijk om het najaar te verwijderen. Begin dus met een grote schoonmaak. Bekijk in uw woning kritisch naar uw spullen en haal nutteloze prullaria en onnodige hebbedingen weg. Dit is het ideale uitgangspunt om al het opgehoopte stof weg te werken. Een schone woonruimte zorgt er namelijk voor dat u weer met frisse moed aan het inrichten kunt gaan.

Maak je kledingkast lenteklaar

Na die minder leuke grote schoonmaak wordt het tijd voor de leukere dingen: het lenteklaar maken van je kledingkast. Haal uw winterkleding eruit of verplaats deze, wanneer daar de ruimte voor is, naar achteren of een ander gedeelte in uw kast. Al uw voorjaarskleding, zomerse shirtjes, jurken en korte broeken en rokken mogen nou een veel prominentere plaats gaan innemen. En om ervoor te zorgen dat er ook plaats blijft voor nieuwe kleding is het van belang om ook uw kleding kritisch te bekijken: wat is versleten, wat draag je niet meer en wat is te groot of te klein geworden?

Bent u van plan om een nieuwe kledingkast aan te schaffen? Denk er dan eens over na om deze door ons op maat te laten maken. Op deze manier weet u in ieder geval zeker dat deze past op de door u beoogde plek en altijd aansluit qua design én nog veel belangrijker: dat al uw kleding, schoenen en accessoires er inpassen.

Maak gebruik van voorjaarskleuren

De voorjaarskleuren van dit seizoen zijn zachtroze en landelijke natuurtinten. Met het toevoegen van elementen in deze kleuren, hierbij kunt u zo groot of zo klein denken als u zelf wilt: van het schilderen van uw muren tot het toevoegen van sfeervolle accessoires, brengt u meteen weer licht in uw woning.

Haal-de-lente-in-huis-de-graaf

Haal de lente letterlijk binnen met bloemen

In het voorjaar zijn er volop lentebloeiers verkrijgbaar waarmee u zowel binnen als buiten uw woning vrolijke accenten kunt aanbrengen. Een gezellig en kleurrijk bosje bloemen op tafel geeft altijd een sfeervolle uitstraling. En daarnaast ruikt uw woning ook nog eens erg lekker.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top