skip to Main Content

Een kast in de gang hebben is ontzettend handig. Het is een kast om alle jassen, sjaals en schoenen van jouw huishouden in op te bergen. Met een gangkast heb je niet langer meer last van spullen die rondslingeren op de gang. Meestal heeft een kant en klare gangkast niet de afmetingen waar je naar zoekt, daarom biedt De Graaf gangkasten op maat aan. Naast dat hij op maat gemaakt wordt, kan je hem zelf vormgeven. Neem een kijkje naar de mogelijkheden die De Graaf jou kan bieden.

gangkast op maat

Gangkasten

Heb je specifieke maten voor een gangkast? Dat is voor ons geen probleem. Onze specialiteit is om kasten op maat te maken. Met jouw maten maken wij voor jou een gangkast op maat. Met een gangkast op maat weet je zeker dat hij mooi zal aansluiten in jouw gang, omdat jij in controle bent over hoe de kast eruit gaat zien. Je kan hem namelijk zelf vormgeven en ook kan je de kleur en materialen zelf uitkiezen. Voor goede prijzen bieden wij ook kast accessoires aan die je kunnen helpen met het beter inrichten van de kast.
Wij willen je voorzien van jouw wensen en voorkeuren en zien graag een tevreden klant. Doordat wij onze eigen fabriek hebben, kunnen wij jouw nieuwe gangkast maken binnen een korte periode. Daarbij bieden wij een snelle service aan en zijn onze kasten van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Bovendien krijg je bij aankoop van een gangkast op maat tien jaar garantie, omdat je er zo lang mogelijk van moet kunnen genieten.

Laat je inspireren

Inspiratie op doen? Bekijk onze eerdere werken in het fotoalbum. Wil je liever langskomen en onze showroom in onze winkel bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze winkel gelegen in de woonboulevard van Vlaardingen. Als je vragen hebt of advies wilt, bespreken wij die graag onder het genot van een kopje koffie.

Heb je nog onbeantwoorde vragen over een gangkast op maat?

Zijn er nog vragen waar je nog geen antwoord op heeft kunnen vinden? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken per mail op info@degraafvlaardingen.nl. Sta je ons liever telefonisch te woord? Bel ons telefoonnummer 085 273 79 56. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen in onze showroom. Wij helpen je graag verder.

gangkast op maat

gangkast op maat

 

Back To Top