skip to Main Content

Gangkast op maat

Een gangkast in de gang hebben is ontzettend handig. Het is een kast om alle jassen, sjaals en schoenen van uw huishouden in op te bergen. Met een gangkast heeft u niet langer meer last van spullen die rondslingeren op de gang. Meestal heeft een kant en klare gangkast niet de afmetingen waar u naar zoekt, daarom biedt De Graaf BV in Vlaardingen gangkasten op maat aan. Wij maken uw gangkast op maat zodat hij precies in uw gang past. Naast dat hij op maat gemaakt wordt, kunt u hem zelf vormgeven. Neem een kijkje naar de mogelijkheden die De Graaf u kunt bieden.

Gangkasten

Heeft u specifieke maten voor een gangkast? Dat is voor ons geen probleem. Onze specialiteit is om kasten op maat te maken. Met uw maten maken wij voor u een gangkast op maat. Met een gangkast op maat weet u zeker dat hij mooi zal aansluiten in uw gang, omdat u in controle bent over hoe de kast eruit gaat zien. U kunt hem namelijk zelf vormgeven en ook kunt u de kleur en materialen zelf uitkiezen. Voor goede prijzen bieden wij ook kast accessoires aan die u kunnen helpen met het beter inrichten van de kast.
Wij willen u voorzien van uw wensen en voorkeuren en zien graag een tevreden klant. Doordat wij onze eigen fabriek hebben, kunnen wij uw nieuwe gangkast maken binnen een korte periode. Daarbij bieden wij een snelle service aan en zijn onze kasten van goede kwaliteit en tegen scherpe prijzen. Bovendien krijgt u bij aankoop van een gangkast op maat tien jaar garantie, omdat u er zo lang mogelijk van moet kunnen genieten.

Laat u inspireren

Inspiratie op doen? Bekijk onze eerdere werken in het fotoalbum. Wilt u liever langskomen en onze showroom in onze winkel bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze winkel gelegen in de woonboulevard van Vlaardingen. Als u vragen heeft of advies wilt, bespreken wij die graag onder het genot van een kopje koffie.

Heeft u nog onbeantwoorde vragen over een gangkast op maat?

Zijn er nog vragen over een gangkast op maat waar u nog geen antwoord op heeft kunnen vinden? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken per mail op info@degraafvlaardingen.nl. Staat u ons liever telefonisch te woord? Bel ons telefoonnummer 085 273 79 56. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen in onze showroom. Wij helpen u graag verder.

gangkast op maat

gangkast op maat

 

 

 

Back To Top