skip to Main Content

In veel vooroorlogse woningen treft u nog bijzondere elementen aan, zoals de kamer en-suite deuren. Een grotere ruimte wordt door middel van kasten met daartussen schuifdeuren in twee aparte vertrekken verdeeld. Als de deuren worden openschoven heeft u gewoon één groter vertrek. Een mooie oplossing om ongestoord wat voor uzelf te doen, simpel de kamer en-suite deuren weer dicht te schuiven.

Ensuite deuren op maat

De kasten van de en-suite opstelling zijn praktisch, functioneel en ook mooi. Dat geldt ook voor de gebruikte deuren. Vaak zijn de deuren voorzien van een glaspaneel, nog vaker zelfs uitgevoerd in glas-en-lood. Een stijlvol geheel. Wie in deze tijd ervoor kiest de en-suite deuren weer terug te brengen in de woning of een bestaande opstelling op te knappen kan nieuwe ensuite deuren op maat laten maken bij De Graaf BV.

En-suite deuren maken

Omdat de ensuite opstelling een bijzonder stijlelement in de woning is, wilt u daar ook de aandacht aan geven die het toekomt. Het en-suite deuren maken besteed u dan het liefst uit aan een specialist, die in samenspraak met u nagaat wat de beste en mooiste uitvoering voor uw woning is. Een uitvoering die bij het huis, maar ook bij uw inrichting en stijl past. Daarbij zijn natuurlijk ook de keuzes voor stijlen en materialen van belang zodat u uiteindelijk de opstelling creëert die u mooi vindt. U wilt per slot van rekening met een tevreden gevoel de en-suite deuren open en dicht kunnen schuiven.

Back To Top