skip to Main Content
De Graaf BV - Eenvoudig de badkamer opkanppen

Eenvoudig de badkamer opknappen

We kennen allemaal het gevoel van verveling. Soms wat sneller dan anders. Maar hoe dan ook slaat het een keer toe. Vaak is er veel te doen met een emmer verf en een roller. Maar in een ruimte als de badkamer gaat dat meestal niet op. Bij De Graaf zijn wij specialisten in het updaten van bestaande badkamers. Hieronder een aantal tips, van vloer tot plafond, hoe u met relatief eenvoudige ingrepen de badkamer weer helemaal up to date maakt. Uiteraard kunt u alle tips ook los van elkaar toepassen.

 De Graaf BV - Eenvoudig de badkamer opknappen met een PVC vloer

1. De vloer

In 99% van de gevallen ligt er een tegelvloer. Tot op een aantal jaar geleden was dat van de enige en meest voor de hand liggende optie. Nu is er een schitterend alternatief. Namelijk de PVC vloer. Leverbaar in schitterende dessins. Hout of tegelmotief. Een PVC vloer is uitstekend toe te passen in een vochtige ruimte als de badkamer. En een bijkomend voordeel is dat een PVC vloer over de huidige tegelvloer gelegd kan worden.

2. Wandpanelen in de badkamerDe Graaf BV - Eenvoudig de badkamer opknappen met Fibo Trespo wandpanelen

U bent net klaar met de vloer en dan ziet u dat de wanden niet mooi bij de strake vloer passen. Slopen en nieuw tegelwerk? Nee. Niet nodig. Bij De Graaf bieden wij unieke wandpanelen voor in de badkamer. 100% vochtbestendig. Zelfs in de douchecel. Plaats een mooie beton look aan de wand of modern tegelwerk. Doordat de voegen vlak liggen heeft u daar geen onderhoud aan en deze zullen ook niet verkleuren. De wandpanelen zijn gewoon over de huidige wanden heen te plaatsen het scheelt u dus een hoop tijd. Omdat het een relatief betaalbare oplossing is en eenvoudig te monteren bespaart het naast tijd ook nog eens geld.

3. Het badkamermeubel

Ook hier is veel veranderd de afgelopen jaren. Als we alleen al kijken naar de vorm van de wasbakken zien we dat hier echt een grote verandering in heeft plaatsgevonden. Vervang daarom uw badkamermeubel voor een eigentijds en fraai meubel van Bruynzeel. In vele stijlen en maten leverbaar. Uitgevoerd met een schitterende design wasbak en kraan en die hoe is weer helemaal bij de tijd!

4. Plafond

Heeft u wel eens last gehad van schimmelvorming aan het plafond? Dan hebben wij de oplossing daarvoor. Het grote voordeel van aluminium plafonds van Luxalon is dat niet alleen de schimmelvorming voorgoed verleden tijd is, maar de condensvorming ook. Strake lamellen met mooie inbouwspots maken van het plafond een eye-catcher. Bent u muziek liefhebber? Overweeg dan eens om speakers in het plafond in te bouwen met een bluetooth audiosysteem.

Natuurlijk kunnen wij ook meedenken in binnendeuren of nieuw sanitair maar met deze 4 stappen kunt u vrij eenvoudig uw badkamer opknappen naar de huidige maatstaven en trends. Bent u nieuwsgierig? Bezoek een onze showroom om meer inspiratie op te doen.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top