skip to Main Content
Kasten op maat Amsterdam

Een kleine woning in Amsterdam? Maak het verschil met een kast op maat

Wonen in de hoofdstad is niet goedkoop. Zo staat in Amsterdam één vierkante meter gelijk aan 5764 euro. Een grote woning zit er voor veel mensen in Amsterdam daarom niet in. Het is daarom belangrijk om een kleine ruimte slim in te richten, zodat u optimaal gebruik maakt van het aantal vierkante meters. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een kast op maat. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een kast op maat in Amsterdam.

Kasten op maat Amsterdam

Een kast op maat is de perfecte oplossing wanneer u weinig ruimte in huis heeft. Denk bijvoorbeeld aan een slimme inbouwkast, of een kast die perfect onder een schuine wand past. Andere voordelen van een kast op maat zijn:

  • U heeft de keuze uit veel verschillende kasten. Van een badkamermeubel tot een boekenkast en van een kast met een schuine wand tot een complete inloopkast. Alle soorten kasten kunnen we volledig op maat maken!
  • Er is geen sprake van onbenutte ruimte, zoals bijvoorbeeld tussen de kast en het plafond of de kast en de muur.
  • Een kast op maat is niet alleen een slimme plek om spullen op te bergen, het is ook een echte aanvulling voor uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote spiegeldeur of voor een televisie inbouwkast van hout die écht gezien mag worden.
  • De indeling van onze kasten op maat is volledig flexibel: van opbergvakken tot lades en van legplanken tot hanggedeeltes.
  • Een kast op maat is geschikt voor alle ruimtes. Of het nu gaat om een slaapkamer met een hoog plafond, of om een zolder met een schuine wand.
  • Inclusief professionele montageservice, zodat uw kasten op maat tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst worden.

Een kast op maat voor uw woning in Amsterdam?

Bent u benieuwd hoe een kast op maat in uw interieur past? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een prijsindicatie van ons ontvangt. Ook kunt u langskomen in onze showroom in Vlaardingen, op ongeveer 1 uur rijden van Amsterdam. Hier kunt u terecht voor inspiratie en persoonlijk advies.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Als je woning klein is, is het heel moeilijk om interieur te vinden die op maat zijn voor jou ruimte. Het beste is dan om te kiezen voor het zelf laten maken van je interieur. Zo kan je ook zelf beslissen welk ruimte je hoe zal gebruiken. Ik laat mijn kasten ook liever op maat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top