skip to Main Content

Kasten zijn belangrijke elementen in uw huis of kantoor, u kunt eigenlijk niet zonder. U moet immers uw spullen netjes en zorgvuldig kunnen opbergen. Hoewel er veel verschillende soorten en maten kasten in de handel zijn, zijn deze lang niet altijd geschikt voor elke ruimte. Om een voorbeeld te noemen: onder een schuin dak valt het niet mee om een geschikte kast te plaatsen. Daarnaast is er met veel kastdeuren, of met deuren die toegang geven tot een bepaalde ruimte, ook nog een ander probleem mogelijk: er is eigenlijk niet genoeg ruimte om de deuren open te maken. De oplossing? Een schuifdeur op maat!

Schuifdeuren schuine wand

Zeker bij een schuifdeur die onder een schuine wand staat is er nauwelijks een standaardoplossing voorhanden. Er zal een schuifdeur op maat gemaakt moeten worden. Dat geeft dan ook meteen de mogelijkheid te kiezen voor materialen, vormgeving en kleuren die passen bij de rest van de woning of het vertrek waar de deur geplaatst wordt. Schuifdeuren onder een schuine wand worden precies ingemeten en passen dus exact.

Oplossing voor schuine wanden: schuifdeur op maat

Door schuifdeuren op maat onder een schuine wand te plaatsen krijgt u een passende oplossing waarmee u ook nog eens ruimte bespaart. Door het efficiënte ruimtegebruik blijft er geen loze ruimte over en kan alles optimaal worden benut. Schuine wand schuifdeuren, optimaal ruimtegebruik, functioneel en ook nog een prachtig uitgevoerd, wat wilt u nog meer? Neem direct vrijblijvend contact op met De Graaf BV als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Back To Top