skip to Main Content
Kunnen wij u helpen? 085 273 79 56

Als het weer wat beter is, is het heerlijk om de dubbele tuindeuren open te zetten. De frisse buitenlucht kan lekker binnenstromen en met een leuke inrichting van uw terras maakt u een ideale verbinding tussen terras en woonkamer. Zo vergroot u het woon- en leefcomfort en dat voelt goed. En tussen terras en woonkamer zit de onmisbare verbindingsschakel: Tuindeuren.

Uw eigen tuindeur op maat

Als u nieuwe tuindeuren laat plaatsen of uw oude tuindeuren wilt vervangen dan moet u uiteraard een perfect passende oplossing hebben. U gaat daarom voor tuindeuren op maat. De deuren moeten goed sluiten, zodat kou en tocht geen kans hebben. Ook moeten de deuren veilig en goed gesloten kunnen worden, zodat ongewenst bezoek er niet zomaar in kan.

Enkele of dubbele tuindeuren op maat

Als u een tuindeur op maat wilt laten maken, kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Denk aan het aantal raampjes, de afmetingen van de houten panelen, wel of geen rand, en ga zo maar door. Uw tuindeur op maat wordt helemaal naar uw smaak en voorkeur gemaakt. Zo weet u zeker dat de nieuwe deur past bij de overige raam- en deurkozijnen van uw huis en bij het huis zelf. Een mooie, passende oplossing waar u jarenlang plezier van heeft.

Back To Top