skip to Main Content

De woontrends voor 2014

Er is weer een nieuw jaar aangebroken, wat betekent dat er ook weer nieuwe trends zijn. Het jaar 2014 is op woongebied het jaar waarin werkelijk alles kan en alles mag. Dat betekent dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten. Dus of u nu houdt van spannende contrasten in uw interieur, natuurlijke materialen of fonkelende accenten: het kan dit jaar allemaal. Hieronder vindt u een aantal belangrijke trends wat uitgediept.

Breng de natuur naar uw interieur

De trend “Breng de natuur naar uw interieur” kunt u zo breed bekijken als u zelf wilt. Dus van een bosje bloemen in een vaas op tafel tot houten schalen en het gebruik maken van natuurlijke en robuuste materialen, het liefst zelfs gebruikte, voor uw meubels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meubels van steigerhout of sloophout, metaal, zink, glas, papier, vilt en kurk. De bij deze trend aansluitende kleur is voornamelijk groen.

Wist u dat de cactus zelfs een comeback heeft gemaakt in het interieur? Dit gecombineerd met industriële invloeden of gegroepeerd op de vensterbank, mag en kan ook in uw interieur niet ontbreken.

Drijfhout-laminaatKleurrijk

Ook dit jaar mag kleur in uw interieur niet ontbreken. En ook dit kunt u zo breed trekken als u zelf wilt. Van kleurrijk behang met vrolijke prints tot het ophangen van uw lampen aan een gekleurd snoer. Waar een aantal jaar geleden verschillende soorten motieven niet met elkaar gecombineerd mochten worden, is dit het in 2014 juist helemaal.

Het combineren van werken en wonen

Het nieuwe werken is sinds de opkomst van alle digitale ontwikkelingen een veelgehoord begrip en houdt in dat flexibel werken en het bijbehorende thuiswerken steeds vaker met werken op kantoor gecombineerd worden. Eén van de woontrends van dit jaar is dan ook om een juiste combinatie in uw interieur te maken tussen werken en wonen. Dit betekent dat een saaie inrichting van uw thuiswerkkantoor dus niet meer kan, deze moet namelijk aansluiten op de rest van uw interieur. Combineer strakke bureaustoelen bijvoorbeeld met een rond bureau of kies voor een compleet op maat gemaakte kantoorinrichting van De Graaf Amsterdam. Maar ook wanneer u niet zoveel ruimte tot uw beschikking heeft, denken wij graag out-of-the box met u mee.

Maar al met al bepaalt u de inrichting van uw eigen woning nog altijd zelf. Neem bovenstaande trends als leidraad en combineer naar hartenlust, want zoals u weet voert creativiteit dit jaar de boventoon.

Kasten-op-maat-de-graaf-amsterdam-thuiswerkplek

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top