skip to Main Content

De wand en behangtrends 2017

Een nieuw behang tegen de muur zorgt voor een wereld van verschil. Het voordeel van een nieuw behang is dat het een relatief eenvoudige en goedkope oplossing is om een ruimte in huis van een frisse nieuwe look te voorzien. Maar wat voor wandbekleding kiest u? Wij hebben enkele behangtrends voor 2017 op een rijtje gezet. Laat u vooral inspireren zodat u het nieuwe jaar stijlvol begint.

Natuurlijke patronen

In een eerder artikel over de woontrends van 2016 schreven we dat de natuur weer naar binnen werd gehaald. We zagen dat met name grote planten en antieke prenten de boventoon voerden. Veel groen en natuurlijke vormen dus. Deze trend, van stoere natuurlijke elementen zien we nu ook terug in de behangtrends 2017. Kenmerkend aan de natuur is de veelheid aan vormen maar ook kleuren. Denk hierbij aan zandgeel, zeegroen en wolkenwit.

         

Back to the 70’s

De jaren 70 was een tijdperk waar behang niet weg te denken was. Funky en een beetje psychedelisch met opvallende vormen en kleurgebruik. Daar stond het behang om bekend en dat principe doen we dit jaar dunnetjes over want we gaan ‘back to the 70’s’. Daarbij zien we veel ronde vormen en motieven die zorgen voor een vriendelijk en speels geheel.  

   

Grove structuren

De laatste trend die we vaker terug gaan zien in 2017 is de wandbekleding met grove structuren. Dit is een polystyreen lijstwerk die eenvoudig te monteren en gemakkelijk overschilderbaar is. Deze vorm van wandafwerking zorgt voor een industriële en stoere look die perfect past bij retro meubels en leren bankstellen. Door slim om te gaan met meubels, accessoires en lampen creëert u bovendien een warm geheel.       

Bent u na het lezen van deze drie trends nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top