skip to Main Content

De toegang tot uw sfeer

Sinds een aantal weken hebben wij veel nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Een aantal van die producten zijn binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag. Want na het plaatsen van een schitterende kastenwand vallen de standaard binnendeuren vaak in het niets. Daarom als finishing touch robuuste en fraaie binnendeuren in ons assortiment.

Een mooie deur nodigt uit om naar binnen te gaan. Naar uw sfeer, naar uw woonkamer bijvoorbeeld. Door de verschillende stijlen deuren kunt u exact de stijl deur toepassen welke het best bij u past. Van Authentieke jaren 30 deuren tot de meest moderne deuren en alles wat daar tussenin staat kunt u vinden in de showroom van De Graaf.

Binnendeur van Bruynzeel bij De Graaf

Uw wensen staan centraal

Denkt u dat u na het kiezen van een deur klaar bent? Nee. Daarna heeft u keuze om de deur nog verder naar uw wens en smaak aan te passen. Door de diversiteit aan deurknoppen en deurkrukken kunt u de deur 100% aanpassen naar uw sfeer.

Bekijk in onze showroom de verschillende stijlen binnendeuren en de diversiteit aan deurbeslag. Wij zijn 7 dagen per week geopend en staan met onze vakkennis graag voor u klaar!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top