skip to Main Content

In de spotlight: thuiswerkplek op maat

Thuiswerken is een belangrijk onderdeel van ‘Het Nieuwe Werken’. Steeds meer bedrijven bieden hun medewerkers dan ook de kans om één of meerdere dagen per week vanuit huis te werken. Wist u dat er een verschil zit tussen thuiswerken en telewerken? Bij thuiswerken krijgt u vanuit uw werknemer een volwaardige thuiswerkplek, terwijl u bij telewerken alleen een laptop en een inlogcode om thuis te kunnen werken ontvangt. En ondanks dat telewerken bij de meeste bedrijven het geval zal zijn, is het toch belangrijk dat u voor uzelf thuis een geschikte werkplek creëert. Hoe? Dat leest u verderop.

Creëer een eigen plek

Wanneer u regelmatig thuis gaat werken, zult u merken dat de keukentafel niet blijft voldoen. Natuurlijk, in het begin is dit nog geen enkel probleem, maar op den duur zult u merken dat uw partner en eventuele huisdieren en/of kinderen toch hun ding blijven doen. Met als gevolg dat u snel afgeleid bent. Het is dus erg belangrijk dat u een eigen werkplek gaat creëren. Dit kan door het claimen van een kamer of een gedeelte ervan. Is dit ruimtetechnisch niet mogelijk? Heeft u dan al weleens aan een werkplek in bijvoorbeeld uw tuinhuis of garage gedacht? Een creatieve oplossing die veel rust met zich meebrengt.

Houd rekening met licht

Licht is op elke werkplek belangrijk. Het allerbeste is natuurlijk daglicht, maar wanneer dit er niet voldoende is, zal er naar een oplossing gezocht moeten worden. In een onvoldoende belichte ruimte werken is in ieder geval geen optie. Dit om oververmoeidheid, branderige ogen, de verkeerde houding, spanning, hoofdpijn en concentratieproblemen te voorkomen. Het tekort aan daglicht zal dus op een zo natuurlijk mogelijke manier aangevuld moeten worden.

Thuiswerkplek - De Graaf BV, Kasten op maat

Thuiswerkplek op maat

Heeft u de juiste ruimte in of om huis gevonden? Dan wordt het de hoogste tijd om uw thuiswerkplek in te richten. Ga na wat u qua werkplek, opbergruimtes en zitmogelijkheden allemaal nodig heeft. Het grootste probleem waarbij u hier tegenaan zult lopen is dat niet al datgene wat u nodig heeft en mooi vindt ook daadwerkelijk in de beoogde ruimte past. Maar daarvoor biedt De Graaf de juiste oplossing: een thuiswerkplek op maat. En naast ons maatwerk bieden we nog veel meer mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over deze mogelijkheden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top