skip to Main Content
De Graaf - Boekenkast op maat gemaakt, witte

In de spotlight: boekenkasten op maat gemaakt

Of u nu maar de beschikking heeft over enkele boeken of juist door de jaren heen een flink aantal boeken verzameld heeft: een boekenkast doet het goed in elke woning. U kunt ervoor kiezen om deze prominent terug te laten komen in de woonkamer, maar ook de slaap- en/of studeerkamer leent zich hier uitstekend voor. Maar ja, waar haalt u dan de perfect passende boekenkast? Daarvoor zijn de boekenkasten op maat van De Graaf BV de juiste oplossing.

Van landelijk tot modern

Wanneer u besluit om te kiezen voor een boekenkast op maat, kiest u automatisch voor een boekenkast die aansluit bij de rest van uw interieur, of deze nu landelijk of juist modern is. En dat ook nog eens in de door u gewenste kleur(en) en vorm. Het grote voordeel van zo’n boekenkast is dus dat deze altijd past op de plek die u voor ogen had, omdat u niet afhankelijk bent van de standaard afmetingen die een massaproductie boekenkast met zich meebrengt. Hierdoor zal de muur altijd gevuld zijn, waardoor een kaal stuk muur voorkomen wordt.

Een uitgebreide boekenkast

Nou zult u denken: een boekenkast is een boekenkast. Maar heeft u er weleens aan gedacht om uw boekenkast uit te breiden? Dat is namelijk het voordeel voor wanneer u kiest voor een boekenkast op maat, deze kan zo ingedeeld worden zoals u dat wilt. Naast het opbergen van boeken, dvd’s en kabels kan een boekenkast namelijk ook prima uitgebreid worden tot een multimedia meubel waarin de televisie, uw apparatuur en alle bijbehorende kabels geintegreerd worden. Zoals u al leest: alles is mogelijk op het gebied van boekenkasten op maat. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top