skip to Main Content
Inloopkast van De Graaf kasten op maat

De meerwaarde van een inloopkast

Een inloopkast is natuurlijk de droom van elke vrouw. En man. Een inloopkast op maat is de ultieme plek om kleding en accessoires in op te bergen. Inloopkasten zijn er ook in verschillende soorten en maten. Elk met een eigen unieke indeling.

Half open inloopkast in l-vorm

Meer ruimte voor kleding!

Het grootste probleem van normale kasten is dat ze vrijwel altijd te klein zijn. Daarom is het meestal niet mogelijk om kleding overzichtelijk en netjes op te bergen. Een inloopkast is een flink stuk groter dan een gewone kast dus er kan veel meer in opgeborgen worden.

Inloopkast in rechte opstelling

Meer stijl

Bij De Graaf kiest u naast de indeling ook het design van de inloopkast. Afhankelijk van de vorm van de ruimte heeft u keuze uit verschillende opstellingen, indelingen en kleuren. De opstelling kan bestaan uit bijvoorbeeld een u-vorm, l-vorm of een rechte vorm. En hoe u de inloopkast ook samenstelt het blijft veruit de meest stijlvolle manier om kleding op te bergen.

Alles op een plek

Wat misschien wel het mooiste is aan een inloopkast is dat alles op een plek is. Kleding, schoenen, accessoires en sieraden. Alles geordend opbergen en snel en eenvoudig bij de hand. U kunt op geen betere manier uw outfit matchen met uw schoenen en accessoires.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Bedankt voor dit artikel. Overtuigend genoeg voor mij om tog een inloopkast te bouwen. Vooral het feit dat alles overzichtelijker wordt. Voor iemand als mij die niet van zoeken houdt is zo een inloopkast prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top