skip to Main Content
bijkeuken kast op maat

De ideale bijkeuken kast is op maat

De bijkeuken. Een kleine ruimte waar je toch veel spullen wilt opbergen en vaak ook de wasmachine en droger staan. Een kast in deze ruimte is al snel te groot waardoor er veel ruimte verloren gaat. Daarnaast wil je wel dat de wasmachine en droger makkelijk te bereiken en gebruiken zijn. De oplossing? Een bijkeuken kast op maat. Geheel afgestemd op jouw bijkeuken en wensen.

bijkeuken kast op maat

Een bijkeuken kastenwand

Een goede oplossing om een frisse en opgeruimde uitstraling te creëren is een kastenwand in de bijkeuken. Met een maatwerk bijkeuken kastenwand creëer je extra opbergruimte, met minimaal verlies van je open ruimte. Doordat de kastenwand geheel op de muur aansluit behoud je een overzichtelijke en open uitstraling van de bijkeuken. Ook wanneer je schuine wanden hebt is een bijkeuken kastenwand mogelijk. Zo benut je écht optimaal alle ruimte.

Wasmachine kast in de bijkeuken

Een andere mogelijkheid is een wasmachine kast in de bijkeuken. Met een maatwerk kast gebruik je alle ruimte zo efficiënt mogelijk. Zo is het mogelijk om een kast rondom de wasmachine en droger te bouwen. Ook is het mogelijk om in de bijkeuken een kast voor wasmachine te bouwen. Hiermee is al je witgoed uit zicht wanneer het niet in gebruik is. Door schuifdeuren in de kast te plaatsen is de wasmachine makkelijk toegankelijk wanneer deze gebruikt moet worden. Wanneer je kies voor wasmachine kast in de bijkeuken zijn er een aantal zaken waar je aan moet denken. Waar wil je de wasmand bijvoorbeeld kwijt? Meer tips vind je in onze blog over de perfecte wasmachinekast.

Jouw ideale bijkeuken kast

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw ideale bijkeuken kast op maat? Bezoek onze showroom! Onze adviseurs staan klaar om je te helpen en inspireren. Alvast een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op en plan jouw bezoek. Tot snel!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top