skip to Main Content

De Graaf Kasten

De Graaf in Vlaardingen is gespecialiseerd in het aanleveren van maatwerk kasten en is gehuisvest op de woonboulevard in Vlaardingen. Een bedrijf met passie voor het vak en dat streeft naar de beste service. Naast de beste service is het voor ons van belang onze klanten altijd de scherpste prijzen te bieden. Naast onze showroom op de woonboulevard Vlaardingen werken wij jouw wensen uit in onze eigen fabriek. Dit biedt ons de mogelijk om jouw woonideeën snel om te zetten in realiteit en jou altijd de snelste service op maat te leveren.

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

De Graaf Kasten

Alle kasten die een woning aankleden en praktisch maken kun je bij ons geheel naar wens ontwerpen. Wij werken graag samen aan de uitdaging om jouw droominrichting te realiseren. Ook hebben wij diverse meubelen op voorraad en die je kunt bekijken in onze showroom. Geen tijd om langs te komen? Neem dan een kijkje bij onze mogelijkheden voor een kast op maat.  Hier kun je al onze soorten meubelen vinden en bekijken.

Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons fotoalbum. 

Heb je een vraag over onze kasten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze meubelen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen je graag verder.

Back To Top