skip to Main Content

De Graaf Meubelen

De Graaf Vlaardingen is gespecialiseerd in het aanleveren van kasten, plafonds en vloeren en is gehuisvest op de woonboulevard in Vlaardingen. Een bedrijf met passie voor het vak en dat streeft naar de beste service. Naast de beste service is het voor De Graaf Vlaardingen van belang onze klanten altijd de scherpste prijzen te bieden. U kunt ons onder andere kennen van De Graaf meubelen, De Graaf plafonds en De Graaf kasten. Dit zijn de drie groepen artikelen waar de wij ons in specialiseren. Naast onze showroom op de woonboulevard Vlaardingen werken wij uw wensen uit in onze eigen fabriek. Dit biedt De Graaf Vlaardingen de mogelijk om uw woonideeën snel om te zetten in realiteit en dat u zowel bij De Graaf meubelen, De Graaf plafonds en De Graaf kasten de snelste service op maat krijgt.

De Graaf - Inloopkast op maat, notelaar

De Graaf Kasten

Alle meubelen die uw woning aankleden en praktisch maken kunt u bij ons geheel naar wens ontwerpen. Wij werken graag samen met u aan de uitdaging om uw droominrichting te realiseren. Ook hebben wij diverse meubelen op voorraad en die kunt u bekijken in onze showroom. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen? Neem dan een kijkje in ons assortiment voor meubelen kasten op Maat  Hier kunt u al onze soorten meubelen vinden en bekijken.

Heeft u inspiratie nodig? bekijk dan onze praktijk voorbeelden 

De Graaf plafonds

Plafonds en wanden in alle soorten en maten. Bij De Graaf zijn de mogelijkheden eindeloos! We onderscheiden binnen ons assortiment MDF panelen en aluminium lamellen van Luxalon®. De MDF panelen kunnen tevens toegepast worden als wandafwerking. Kom langs bij de woonboulevard Vlaardingen om een kijkje te nemen in ons assortiment voor plafonds en creëer uw droominterieur. Ook kunt u langskomen voor inspiratie en voor deskundig advies. Heeft u geen tijd om langs te komen? Neem dan een kijkje op onze pagina over plafonds. 

De Graaf Vloeren

Uw woning is pas compleet als u bij De Graaf vloeren uw droomvloer uitkiest. Met behulp van een deskundig team en advies op maat realiseren wij samen met u een uitstraling naar wens. Voor De Graaf Vlaardingen is het van belang dat u zich thuis kunt voelen en daarom is het van belang dat u tevreden bent met onze service. Kom langs in de showroom voor inspiratie of bekijk ons assortiment bij onze pagina over vloeren.

Heeft u een vraag over onze meubelen, vloeren of plafonds?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze meubelen, vloeren en plafonds? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

Back To Top