skip to Main Content

Bijzondere kasten

Bent u op zoek naar een echt unieke kast? De Graaf Kasten is specialist in bijzondere kasten en maakt uw perfecte kast geheel op maat. Groot of klein, klassiek of modern, niks is ons te gek. Misschien heeft u wel een paar kasten gezien, maar voldoen ze niet helemaal aan uw smaak of zijn ze niet uniek genoeg. Dit kan komen omdat de kast toch niet helemaal past bij de rest van uw meubilair of omdat de afmetingen niet zo mooi aansluiten op de indeling van uw huis. Bij De Graaf Kasten vinden wij het belangrijk dat u echt zeker bent over de kast die u uitzoekt. Dit doen wij door een bijzondere kast geheel op maat te maken. Laat u daarom verrassen door de diverse mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw woning zo bijzonder mogelijk te maken.

 

bijzondere kast op maat

Bijzondere kasten op maat

Wij zorgen ervoor dat uw kast op maat wordt gemaakt, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar u hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw kast zelf kan vormgeven, kunt u uw kast zo bijzonder mogelijk maken en aanvullen met uw eigen creativiteit.

Laten we samenwerken om de mooiste bijzondere kasten op maat te realiseren. De Graaf BV neemt uw wensen in behandeling. Uiteraard gaat alles in overleg met u en worden uw wensen meegenomen in het ontwerpproces. Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

bijzondere kast

Bijzondere kast maatwerk tegen een scherpe prijs

Bijzondere kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wilt u graag een indruk krijgen van de op maat gemaakte kasten die wij maken? Kunt u altijd een bezoek brengen aan onze showroom of op de pagina van kasten op maat kijken.  In onze showroom in Vlaardingen kunt u een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse op maat gemaakte kasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of uw droomkast te vinden. Daarmee wordt het voor u een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Heeft u een vraag over onze bijzondere kasten?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over onze bijzondere kasten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u bij uw vragen te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 273 79 56 of door een mail te sturen naar info@degraafvlaardingen.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Bent u op zoek naar andere bijzonder kasten? Bekijk dan bijvoorbeeld de pagina designkasten.

Back To Top