skip to Main Content

Bijzondere kasten

Ben je op zoek naar een echt unieke kast? De Graaf Kasten is specialist in bijzondere kasten en maakt jouw perfecte kast geheel op maat. Groot of klein, klassiek of modern, niks is ons te gek. Misschien heb je wel een paar kasten gezien, maar voldoen ze niet helemaal aan je smaak of zijn ze niet uniek genoeg. Dit kan komen omdat de kast toch niet helemaal past bij de rest van uw meubilair of omdat de afmetingen niet zo mooi aansluiten op de indeling van je huis. Bij De Graaf Kasten vinden wij het belangrijk dat je echt zeker bent over de kast die je uitzoekt. Dit doen wij door een bijzondere kast geheel op maat te maken. Laat je verrassen door de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden om jouw woning zo bijzonder mogelijk te maken.

 

bijzondere kast op maat

Bijzondere kasten op maat

Wij maken alle kasten op maat, zodat hij volledig aan uw wensen voldoet. Maar ook dat hij precies past op de plek waar je hem wilt plaatsen. Doordat u bij ons uw kast zelf kan vormgeven, kunt u uw kast zo bijzonder mogelijk maken en aanvullen met jouw eigen creativiteit. Een maatwerk kast is mogelijk voor elke ruimte.

We werken graag samen om de mooiste bijzondere kasten op maat te realiseren. De Graaf Kasten neemt jouw wensen in behandeling. Uiteraard gaat alles in overleg en worden jouw wensen meegenomen in het ontwerpproces. Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

bijzondere kast

Bijzondere kast maatwerk tegen een scherpe prijs

Bijzondere kasten op maat leveren wij altijd tegen een scherpe prijs. Bovendien doen wij dit razendsnel, want wij beschikken over een eigen fabriek. Wil je graag een indruk krijgen van de op maat gemaakte kasten die wij maken? Je kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom of op de pagina van kasten op maat kijken. In onze showroom in Vlaardingen kun je een kijkje nemen en de sfeer proeven van onze diverse op maat gemaakte kasten. Kom langs om inspiratie op te doen en/of jouw droomkast te vinden. Daarmee wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om een kast naar wens samen te stellen of te laten ontwerpen.

Heb je een vraag over onze bijzondere kasten?

Wil je meer informatie of heeft u een vraag over onze bijzondere kasten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je bij jouwvragen te helpen. Wil je persoonlijk advies? Plan dan online een afspraak in voor onze showroom. Wij helpen je graag verder.

 

Ben je op zoek naar andere bijzonder kasten? Bekijk dan bijvoorbeeld de pagina designkasten.

Back To Top