skip to Main Content

Bijzondere ideeën om uw deur te restylen

Deuren staan niet direct bekend om hun creatieve eigenschap. Functionaliteit is de voornaamste reden dat een deur in huis wordt geplaatst. Zo schermt het een ruimte af voor eventuele tocht, kou en geluid. Toch hoeft een deur niet allen praktisch te zijn maar kan het wel degelijk bijdragen aan de creatieve invulling van een kamer. Dat laten wij graag zien aan de hand van 5 praktische styling tips.

1. Kastruimte creëren rondom de deurpostIMG-20160531-WA0008

Een handige manier om de deurpost op te vrolijken is door er kastruimte omheen te bouwen. Dat hoeft niet perse een grote kast te zijn maar kan eenvoudig worden gecreëerd met behulp van planken. Denk bijvoorbeeld aan een boekenplank voor de deurpost in de woonkamer of het opbergen van potten en pannen voor de post in de keuken. Op deze manier gaat u speels om met de beschikbare ruimte.

 

2. Gekleurde tape om randen te accentueren

Degene die een compleet nieuwe kleur voor de deur te radicaal vinden kunnen aan de slag met gekleurde tape. Het voordeel van tape is dat het gemakkelijk te verwijderen is en dat alle, stijlen en combinaties mogelijk zijn. Of u nu kiest voor een groen vierkant of een wereldbol in alle kleuren van de regenboog, met tape kan het allemaal.

 

3. De deur of deurpost behangen of stofferenDe Graaf Wandbekleding Carabao2

Het klinkt misschien vreemd maar ook een deur kan behangen of gestoffeerd worden. Door de vele designs stoffen en wandbekleding is er van alles mogelijk. Zeker tegen een egale muur kan een beklede deur net voor dat contrast zorgen waardoor de gehele kamer een facelift krijgt.

4. Maak van de deur een blijvende herinnering

Wat is er nu leuker dan samen met uw kind de deur van de kinderkamer te tekenen. Ieder jaar een nieuwe streepje als herinnering hoe snel ze groot worden. Heeft u geen kinderen? Geen probleem, want er blijven voldoende mogelijkheden over om van uw deur een feest van herkenning te maken. Wat dacht u ervan om rond de deurpost vakantiefoto’s te plakken of juist te voorzien van krijtbordverf zodat u alle herinneringen erop kunt schrijven.

5. Verander van deurbeslag

De laatste tip die wij mee willen geven om de deur van een nieuw uiterlijk te voorzien: verander het deurbeslag. Een simpele verandering van deurklink kan het verschil al maken tussen een klassieke of een moderne deur.
Alle voordelen van een op maat gemaakte deur van De Graaf;

Bent u geïnspireerd geraakt door een van onze ideeën en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Met jarenlange ervaring kunnen wij u op maat adviseren. Zo kunt u bij binnenkomst altijd genieten van een prachtige, unieke en op maat gemaakte deur.
• 35 jaar vakmanschap
• Op maat gemaakt,
• Passend in iedere setting,
• Zowel binnendeuren als buitendeuren

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top