skip to Main Content

Vanwege de wereldwijde problematiek omtrent het tekort aan grondstoffen kunnen levertijden afwijken. De levertijd is op dit moment daarom ook niet te voorspellen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we natuurlijk te maken met verwachtingen aan weerszijden. Hieronder leggen wij uit wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten. Centraal in onze werkwijze staat natuurlijk uw tevredenheid!

Kasten op maat

Inmeten
Wanneer u de offerte van uw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien uw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij u thuis inmeten.

Levertijd
Vanaf het moment van inmeten is de levertijd in overleg normaal 6 tot 12 weken. Dit is mede afhankelijk van de duur van het goedkeuringstraject en van de beschikbaarheid van de materialen. Overschrijding van de levertijd geeft de koper niet het recht op schadevergoeding dan wel ontbinding van de overeenkomst.

Betaling
Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 30%. Drie dagen voor aanvang van de montage 60% en bij oplevering het restant van 10%. De verschillende bedragen staan gespecificeerd op twee facturen. Een factuur voor de aanbetaling en een factuur met het restant waarop het tweede deel en het restbedrag na oplevering op gespecificeerd staan.

Garantie
5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Vloeren/plafonds zelfmontage

Levering

Wij leveren alleen hele pakken. De levertijd van onze producten bedraagt in de regel nooit meer dan twee weken. U krijgt van ons bericht zodra het materiaal bij ons binnen is. Wij overleggen dan met u de afhaaldatum of de eventuele bezorgdatum.

Retourneren
Materialen die  wij speciaal voor u hebben besteld en dus niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen, kunnen helaas niet retour worden genomen.

Bezorgen
Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. De kosten hiervoor bedragen € 50,- binnen een straal van 35 km vanaf Vlaardingen. Voor adressen buiten deze straal van 35 km herberekenen wij het tarief. Bedragen boven de € 1.000,- leveren wij binnen de straal van 35 km gratis.

Betaling
Bij een bestelling tot € 1.000,- dient u het volledige bedrag direct te voldoen per PIN of contant in de showroom.

Bij een bestelling vanaf € 1.000,- verwachten wij een aanbetaling van 50%. U kunt de aanbetaling bij ons in de showroom voldoen bij plaatsing van uw bestelling. U kunt het restbedrag per PIN in de showroom voldoen bij het afhalen van uw bestelling. Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling te laten bezorgen, kunt u het restbedrag bij de chauffeur per PIN voldoen.

Garantie
5 jaar productgarantie op plafonds. 1 jaar productgarantie op verlichting. 10 jaar productgarantie op vloeren.

Vloeren/plafonds met montage service

Inmeten

Indien u uw vloer of plafond door ons laat monteren, komen wij zo nodig de situatie bekijken en inmeten.

Levering
De levertijd van onze producten bedraagt in de regel nooit meer dan twee weken. Bij montage zal er echter in onderling overleg een datum worden gepland.

Aanbetaling
Zodra wij uw materiaal in bestelling nemen, verwachten wij van u een aanbetaling van 50%. Dit bedrag dient uiterlijk één week na de ontvangen orderbevestiging te worden overgemaakt. U kunt de aanbetaling ook in de showroom voldoen bij plaatsing van uw bestelling.

Betaling
Het restant van het orderbedrag dient uiterlijk twee werkdagen voordat wij uw vloer of plafond komen monteren te worden voldaan.

Garantie
5 jaar productgarantie op plafonds. 1 jaar productgarantie op verlichting. 10 jaar productgarantie op vloeren.

Afspraak wijzigen

Montage

Als de geplande montage afspraak onverhoopt niet door kan gaan dient u tijdig contact met ons op te nemen. U dient dit minimaal 7 dagen voordat wij komen monteren kenbaar te maken om de afspraak kosteloos te wijzigen. Doet u dit binnen 7 dagen voordat wij komen monteren? Dan zijn wij genoodzaakt die dag aan u door te berekenen.

Inmeten
Dit doen wij standaard bij opdracht. Wilt u de inmeetafspraak wijzigen? Dat kan te allen tijde. Wilt u de opdracht na inmeten intrekken? Dan brengen wij voor het inmeten € 100,00 in rekening.

Back To Top