skip to Main Content

Vanwege de wereldwijde problematiek omtrent het tekort aan grondstoffen kunnen levertijden afwijken. De levertijd is op dit moment daarom ook niet te voorspellen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we natuurlijk te maken met verwachtingen aan weerszijden. Hieronder leggen wij uit wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten. Centraal in onze werkwijze staat natuurlijk uw tevredenheid!

Kasten op maat

Inmeten
Wanneer u de offerte van uw kast wilt omzetten in een definitieve order dan komen wij, indien uw kast door ons gemonteerd gaat worden, te allen tijde bij u thuis inmeten.

Levertijd
Vanaf het moment van inmeten is de levertijd in overleg normaal 6 tot 12 weken. Dit is mede afhankelijk van de duur van het goedkeuringstraject en van de beschikbaarheid van de materialen. Overschrijding van de levertijd geeft de koper niet het recht op schadevergoeding dan wel ontbinding van de overeenkomst.

Betaling
Omdat wij alle kasten exact op uw maat leveren werken wij met de volgende betalingscondities: Wij vragen u om de opdracht definitief te maken om een aanbetaling van 50%. Na het maken van de montage afspraak ontvangt u de factuur van de laatste 50%. Deze dient vooraf de montage te zijn voldaan. Anders kunnen wij niet overgaan tot montage.

Garantie
5 jaar op loopwerk, geleiders en beslag. 2 jaar op productiefouten. 1 jaar op verlichting.

Afspraak wijzigen

Montage

Als de geplande montage afspraak onverhoopt niet door kan gaan dient u tijdig contact met ons op te nemen. U dient dit minimaal 7 dagen voordat wij komen monteren kenbaar te maken om de afspraak kosteloos te wijzigen. Doet u dit binnen 7 dagen voordat wij komen monteren? Dan zijn wij genoodzaakt die dag aan u door te berekenen.

Inmeten
Dit doen wij standaard bij opdracht.

Annuleren
Omdat een maatwerk product niet retour genomen kan worden rekenenen wij bij annuleren van de opdracht 30% van het totaalbedrag.

Back To Top