skip to Main Content

Het kiezen van een vloerkleed

Een mooie en eenvoudige manier om je zithoek een warmere uitstraling te geven, is met een mooi vloerkleed.

Om een mooi effect te krijgen, is de maat van het karpet erg belangrijk. Door het kleed onder de meubels door te laten lopen, oogt je zithoek een stuk ruimer. Het verbind de meubels met elkaar en daarom is een afmeting waarbij de meubels half of volledig op het karpet staan het mooist. Dit is vaak groter dan je gewend bent, maar het staat veel beter!
Hetzelfde geldt voor de slaapkamer, kies de grootste maat die er bestaat voor het mooiste resultaat.

Print of neutraal

Een kleed met patroon geeft een mooie uitstraling. Felle kleuren zorgen voor een mooie kleurexplosie, verwassen kleuren houden het interieur wat rustiger.
Liever een tijdloos of natuurlijk vloerkleed voor je interieur? Dan is een vloerkleed in een neutrale kleur een goede keuze. Dit zorgt voor een rustige en neutrale basis en maakt het toch warm en gezellig in huis.

Zoek je een vloerkleed met een hoge pool? Kijk dan eens naar vloerkleden waar verschillende kleuren in gebruikt zijn. Dit zorgt namelijk voor een levendig effect.

De juiste kleur en maat

Een van de grootste uitdagingen is om het juiste karpet te vinden wat goed bij je eigen woonstijl past. In het echt zien kleuren er anders uit, daarom is het altijd handig om even in de showroom langs te komen.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top