skip to Main Content

5 tips voor het creëren van meer opbergruimte in uw slaapkamer

Uw slaapkamer is de plek waar u tot rust komt. Tegelijkertijd is het ook de plek waar kleding, schoenen en andere spullen worden opgeborgen. Hoe houdt u uw slaapkamer dan toch ordelijk om inderdaad lekker ontspannen naar bed te gaan? Lees hieronder enkele leuke en functionele opbergtips.

Opbergtip 1. Verloren opbergruimte onder het bed

Het bed is het grootste voorwerp in uw slaapkamer en neemt dan ook de meeste ruimte in. Zo biedt de ruimte onder het bed handige extra opbergruimte . Koop mooie kisten of bakken en schuif deze heel eenvoudig onder uw bed. Ook zijn er bedden met opbergruimte te koop,. Al kunt u ook zelf opbergruimte inbouwen met opbergboxen..

bed4

Opbergtip 2. Een opbergkast achter het bed

Niet alleen onder, maar ook achter uw bed is een uitstekende plek waar u uw spullen kunt opbergen. Schuif uw bed iets van de muur af zodat er opbergruimte vrij komt. Plaats hier een smal kastje achter waarin u uw linnengoed of boeken  opbergt. Een andere mogelijkheid is het kopen van een bed waarbij er al een kastje achter het hoofdeind is ingebouwd.

De Graaf Vlaardingen - Creatief met wandpanelen

Opbergtip 3. Hang spullen aan de muur

De beste manier om uw spullen in op te bergen is natuurlijk in kasten. Maar wanneer u niet zoveel ruimte heeft in uw slaapkamer, nemen kasten wel weer erg veel ruimte in beslag. Een manier op meer opbergruimte te creëren zonder oppervlakte te verliezen is het bevestigen van planken of kistjes aan de muur. Schaf speciale wandplanken aan of ga lekker creatief aan de slag met bijvoorbeeld oude fruitkistjes. Bevestig de onderkant van de kistjes aan de muur en u heeft in een handomdraai een hippe opbergruimte.

De Graaf BV - Plafonds en wanden, light style

Opbergtip 4. Laat uw sieraden zien

Rust creëren in uw slaapkamer wil niet zeggen dat alles letterlijk opgeborgen moet worden. Uw sieraden vormen een mooie accessoire in uw slaapkamer. Hang bijvoorbeeld een pallet aan de muur waaraan u uw sieraden ophangt. Hang uw armbanden om een smalle vaas of leg uw ringen op mooie schoteltjes. Neem eens een kijkje op Pinterest voor meer leuke ideeën om uw sieraden op te bergen.

Schuine-kast-op-maat-gemaakt-door-De-Graaf-Vlaardingen

Opbergtip 5. Kast onder een schuine wand

U bent niet de enige met een schuine wand in de slaapkamer. Het ziet er leuk uit, maar erg praktisch is het niet. De ruimte wordt meestal niet optimaal benut, doordat er maar weinig standaard oplossingen zijn voor een schuine hoek. Een uitstekende oplossing is het op maat laten maken van een kast onder een schuine wand. Zo maakt u efficiënt gebruik van de ruimte, heeft u de mogelijkheid om spullen netjes op te bergen én kunt u de kast helemaal naar eigen wens laten maken.

Bent u geïnteresseerd in een kast onder een schuine wand? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren. Geniet zo van meer opbergruimte en een prachtige en unieke op maat gemaakte kast.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top