skip to Main Content

5 Bijzondere boekenkasten ter inspiratie

Boekenkasten zijn er niet alleen voor in huis, ze kunnen ook een functionele rol innemen in bijvoorbeeld scholen of kantoren. Waar ze in het verleden nogal kaal, strak en praktisch waren ingericht speelt design tegenwoordig een belangrijke rol. In huiskamers worden boekenkasten dan ook steeds vaker ingericht met accessoires zoals vazen, kaarsen of Boeddah beeldjes. Kantoren en scholen houden het vaak zakelijk maar ook daar speelt design een belangrijke rol. Een creatieve omgeving werkt namelijk inspirerend. Een unieke boekenkast kijkt niet alleen mooi maar geeft ook direct een geraffineerd uiterlijk aan de kamer. Het laat zien dat u als persoon, of als organisatie, anders durft te denken en mensen kunt inspireren. Dat nodigt uit om te lezen.

Om u te inspireren hebben wij daarom enkele bijzondere boekenkasten verzameld. Of u nu beschikt over de juiste hoogte voor een boekenkast met trap of minder ruimte hebt en rekening moet houden met schuine wanden?

Wij hebben bij onze selectie geprobeerd met alle boekenliefhebbers rekening te houden. Van de speelse kinderboekenlezers tot liefhebbers van pagina’s dikke geschiedenisboeken. De échte boekenliefhebber. Daar houden wij bij De Graaf altijd rekening mee.          

Boekenkast voor onder de trap

Boekenkast voor onder de trap

De klassieke boekenkast

Klassieke boekenkast blog

Boekenkast met trap

Boekenkast met trap

 Boekenkast met natuur als inspiratie

Boekenkast met natuur inspiratie

Bijzonder gevormde boekenkasten

Bijzonder gevormde boekenkast

Alle voordelen van een op maat gemaakte boekenkast van De Graaf;

Bent u geïnspireerd geraakt door een van deze designs en kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Met jarenlange ervaring kunnen wij u op maat adviseren. Zo kunt u genieten van een prachtige, unieke en op maat gemaakte boekenkast.

  • 35 jaar vakmanschap
  • Op maat gemaakt,
  • Passend in iedere setting,
  • Zowel zakelijk als privé toepasbaar,

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top