skip to Main Content

De 20 leukste en meest inspirerende woonblogs

Bloggen is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zeker over wonen en het inrichten van bepaalde kamers kan veel over verteld worden. Uiteraard zijn er een aantal blogs waar je zeker een kijkje MOET gaan nemen om leuke interieur inspiratie op te doen! En als u wat gevonden heeft, kunnen wij het juist weer helemaal voor u op maat maken. Hieronder het overzicht van de leukste en meest inspirerende woonblogs.

Interieur Design by Nicole & Fleur

Interieurdesign by Nicole & Fleur post elke week een nieuwe blog over vloeren, kleuren, materialen, highlights in het seizoen en nog veel meer! Ook nemen ze je mee op de Dutch Design Week en vele andere interieur beurzen.


Room Seventeen

Bij Room Seventeen kan je op categorie zoeken naar een leuk onderwerp over interieur. Kies je bijvoorbeeld voor ‘spring’, dan krijg je alle blogs te zien die over de lente gaan!

Bekijk deze blog!   


Dutch design on a budget

De schrijfster van Dutch design on a budget post regelmatig blogs over interieur, fijn wonen, DIY’s en over haar eigen leven!

Bekijk deze blog!   


My Industrial Interior

De schrijfster van My industrial interior wil graag haar passie over industrieel wonen delen. Daarom schrijft ze vooral wat bepaalde materialen doen met het interieur. Denk hierbij aan beton, metaal, hout, en een beetje kleur.

Bekijk deze blog!   


Liefde voor wonen

Bij liefde voor wonen kun je terecht voor dagelijkse interieurinspiratie. Ze post elke dag een blogpost online. Hierdoor kan je elke dag nieuwe inspiratie opdoen over meubels en DIY’s!

Bekijk deze blog!   


Stoer in style

Stoer in style post regelmatig blogs over interieur, mode, vakanties en lifestyle. Ook hier kun je weer zoeken op categorie en datum van de blog!

Bekijk deze blog!   


Passie4wonen

Passie4wonen verzamelt op haar blog inspirerende woonideeën. Ze is altijd opzoek naar leuke producten en ideeën voor in huis en in de tuin. Daarnaast geeft ze tips voor leuke zelfmaakideeën, winkels, boeken, aanbiedingen en evenementen op het gebied van wonen.

Bekijk deze blog!   


Zwart, wit en hout

De schrijfster van zwart, wit en hout deelt haar passie voor interieur en lifestyle. De woorden die passen bij zwart, wit en hout zijn; basic, tijdloos, hergebruik, stoer en uniek. Dit vind je ook terug in de blogs!

Bekijk deze blog!   


More than living

De schrijfster deelt op haar blog haar passie voor interieur, styling en fotografie. Ook neemt ze je mee naar interieurbeurzen en events en deelt ze binnenkijkers, bijvoorbeeld de kamers van haar eigen kinderen.

Bekijk deze blog!   


April and May

De schrijfsters van April and May posten een aantal keer per week een leuke blog over interieur. Hun passie is om puur, simpel en persoonlijk samen te brengen in een interieur!

Bekijk deze blog!   


LiveLoveHome

LiveLoveHome is een blog die zich vooral op de laatste woontrends richt. De schrijfster van deze blog gaat thuis vaak aan de slag met leuke zelfmakers voor in huis en houdt haar volgers hiervan op de hoogte!

Bekijk deze blog!   


Eenig wonen

De schrijfster van Eenig wonen geeft in haar blogs leuke DIY tips zoals snelle stylingtips, tips voor kleine behuisden, tips voor buitenshuis en inrichtingstips!

Bekijk deze blog!   


Maison Belle

Maison Belle is ook een interieuradviesbureau en vanuit haar passie voor interieur deelt zij alles wat ze leuk vind op interieurgebied op haar blog. Ook post ze de mooiste foto’s en nieuwste meubelcollecties! Dit doet zij in de categorieën wonen, genieten, kleuren en woonkamerinrichting.

Bekijk deze blog!   


Stijlvol Styling

De schrijfster van deze blog heeft een passie voor fotografie en haalt haar inspiratie uit het dagelijkse leven, reizen en de natuur. Dit laat ze ook zien in haar blogs!

Bekijk deze blog!   


Woonschrift

Op de interieurblog vind je inspiratie, tips en DIY’s om eenvoudig en voordelig van je huis een thuis te maken. De blogster is ook interieurstylist en geeft veel leuke styling tips in haar blog. Op de site kun je genoeg inspiratie vinden!

Bekijk deze blog!   


Woontrendz

De schrijvers van deze blog schrijven vanuit hun eigen ervaringen en zo krijg je de meest unieke artikelen. Doordat je ze kunt volgen op facebook, instagram en pinterest hoef je nooit de laatste trends te missen!

Bekijk deze blog!   


Like and love

Op deze site staan de leukste en meest bijzondere weblogs op een rijtje. De site geeft dagelijks de beste tips voor een optimaal interieur!

Bekijk deze blog!   


Interiorjunkie

‘Wonen’ is verslavend voor deze blogster en ze heeft een zwak voor Scandinavisch en industrieel design. Ze blogt over de nieuwste trends op het gebied van wonen en geeft daarnaast ook een kijkje in haar eigen interieur!

Bekijk deze blog!   


Ensuus

de blog van de schrijfster is persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen. Ze heeft haar baan bij de bank opgezegd om van haar passie haar beroep te maken en dat is goed gelukt! Haar blogs gaan over wonen, kids en lifestyle.

Bekijk deze blog!   


Beeldsteil

Beeldsteil is opgericht door een Nederlandse stylist en fotograaf en deelt nu zijn inspiratie door middel van zijn blogs. Hij maakt vooral strakke en industriële beelden.

Bekijk deze blog!   

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Leuke blogs over interieurdesign, een aantal kende ik nog niet, zoals Beeldsteil! Enter My Attic vind ik ook een leuke, daar kijk ik ook graag op. Ik vind het altijd leuk om te lezen over DIY trends en over kleurencombinaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top